Öppen ansökan

Om rollen

Vi är alltid på jakt efter talangfulla och drivna medarbetare som kan berika vår kultur och vårt växande bolag.

Kompetens och erfarenheter

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet samt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Utbildningsnivå

Du har antagligen en eftergymnasial utbildning, men vi tittar mer på din erfarenhet i detta läge. Har du kortare erfarenhet ställer det högre krav på utbildning. Har du längre erfarenhet så väger det tyngre än utbildningsnivån.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver självständighet, kreativitet, engagemang och drivande arbetssätt och givetvis god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad, ansvarstagande, har en positiv inställning och är intresserad av människor och teknik.

Om EmbeddedArt

Vi arbetar med högteknologisk produktutveckling och konsultverksamhet för industrin och försvarsområdet. EmbeddedArt erbjuder specialistkompetens för kortare eller längre uppdrag hos kund eller för projekt som vi genomför i våra egna lokaler. Något som vi tycker är extra spännande och intressant är projekt där vi är ansvariga för en helhetslösning omfattande hela arbetet från idé till färdig produkt. Våra kunder finns företrädesvis inom medicinteknik, industri och försvarsindustri.

Din ansökan

Är du intresserad av tjänsten eller har ytterligare frågor, kontakta Mathias Lundberg på e-post mathias.lundberg@embeddedart.se 

Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Om det blir aktuellt krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Skicka ansökan per e-post till jobs@embeddedart.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!