SYSTEMUTVECKLARE APPLIKATIONER

Om rollen

Du kommer att arbeta med utveckling av applikationer för inbyggda system. Arbetet bedrivs ofta i projektform tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i våra lokaler på Kungsholmen, men kan också bedrivas på plats hos kund. Det vi kan lova är att projekten är omväxlande, utmanande och stimulerande. Och inte minst lärorika!

​​​​​​​Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Om det blir aktuellt krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Kompetens och erfarenheter

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av systemdesign och programmering.
 
Det ses som mycket meriterande om du har erfarenhet av flera av dessa tekniker:
  • C++ eller C# och gärna något annat
  • Windows och Linux
  • CI/CD
  • Qt och QML
  • Enhetstest och modultest
  • Agil metod
Samt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Utbildningsnivå

Du har antagligen en eftergymnasial utbildning, men vi tittar mer på din erfarenhet i detta läge. Har du kortare erfarenhet ställer det högre krav på utbildning. Har du längre erfarenhet väger det tyngre än utbildningsnivån.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver självständighet, kreativitet, engagemang och drivande arbetssätt och givetvis god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad, ansvarstagande, har en positiv inställning och är intresserad av människor och teknik.

Din ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Skicka ansökan per e-post till mathias.lundberg@embeddedart.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta Mathias Lundberg

​​​​​​​Konsultchef
mathias.lundberg@embeddedart.se
+4679 099 2546